NOT KNOWN FACTUAL STATEMENTS ABOUT کامپوزیت

Not known Factual Statements About کامپوزیت

Not known Factual Statements About کامپوزیت

Blog Article

تمامی حقوق این وب‌سایت محفوظ است و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می‌باشد

همچنین، برخی موارد دیگر مانند اصلاحات ترمیمی، عملکردهای زیبایی‌ دندانی و درمان‌های خاص می‌تواند از طریق بهترین دندانپزشک پیگیری و درمان شود.

افرادی که تحت این روش قرار گرفته و اقدام به ایمپلنت دندان خود میکنند ممکن است در حین یا پس از آن دچار عوارضی شوند. این موارد ممکن است شامل موارد زیر باشد:

پروتزی که روی آن گذاشته می شود متفاوت است و می تواند ثابت یا متحرک باشد.

اگر اباتمنت سفارشی بخواهد استفاده شود اندازه پلتفرم ایمپلنت ثبت می شود.

کامپوزیت مواد چسبنده‌ای است که پیوندی قوی با مینا و عاج دندان ایجاد می‌کند و به‌این‌ترتیب ترمیم دندان را ساده‌تر می‌کنند. پرکننده‌ی کامپوزیت مخلوطی از مواد پلاستیکی و شیشه‌ای به‌علاوه رزین است که به‌راحتی می‌توان آن را رنگ کرد تا شبیه دندان طبیعی شود.

مینی ایمپلنت پروتزی شبیه به ایمپلنت دندان با ابعادی کوچک‌تر است که در برخی شرایط که فضای کمتری برای پیشتیبانی ایمپلنت معمولی وجود دارد، به جای ایمپلنت استفاده می‌شود. از مینی ایمپلنت جهت باثبات کردن پروتز مصنوعی مانند دندان مصنوعی فک پایین برای دندان‌های کوچک‌تر استفاده می‌شود.

پر کردن شکاف (دیاستمی) بین دندان‌ها با استفاده از یک روکش پوسته

در برخی موارد هزینه های دیگری برای کشیدن دندان و بازسازی استخوان به هزینه اضافه می شود.

[۱۸] مطالعه دیگری نتیجه می‌گیرد که اگرچه میزان شکست کمتری از ورودی‌های کامپوزیت وجود دارد، این امر ناچیز خواهد بود و به هر حال کوچکتر است تا تلاش اضافی روش غیرمستقیم را توجیه کند.[۲۷] همچنین در مورد سرامیکها، میزان بقاء به‌طور قابل توجهی بالاتر از مقادیر مستقیم کامپوزیت قابل شناسایی نیست.[۲۸]

به‌طور سنتی کامپوزیت‌های مبتنی بر رزین توسط واکنش شیمیایی پلیمریزاسیون بین دو مخلوط خمیری تهیه می‌شوند. یک مخلوط خمیری حاوی یک فعال‌کننده و یک آغازکننده واکنش (بنزوئیل پراکسید) است.[۱] برای غلبه بر معایب این روش، مانند ماندگاری کوتاه مدت، کامپوزیت رزین‌هایی در دهه ۱۹۷۰ معرفی شدند که با نور واکنش می‌دهند.

اما کاشت ایمپلنت، هم از here آسیب به دندان‌های مجاور ممانعت می‌کند و هم وجود فیکسچر در استخوان فک، پدیده تحلیل استخوان فک را به میزان چشمگیری کاهش می‌کند.

همچنین بافت های اطراف آن (در سطح استخوان) با کمک کوپینگ قالب گیری، طراحی و ساخته شود.

پر کردن شکاف (دیاستمی) بین دندان‌ها با استفاده از یک روکش پوسته

Report this page